Unde e dosarul penal al lui Klaus Iohannis? Dar cele ale lui Dumitru Puzdrea?

septembrie 1, 2015

 

Dacă ești sau ai fost președintele României și nu ai dosar penal, înseamnă că nu reprezinți nimic în țara asta. Așa că după Ion Iliescu și Traian Băsescu, era musai ca și Klaus Iohannis să aibă probleme cu legea. Ce spun gurile rele? Că actualul șef al statului ar fi avut în anul 2008 un dosar penal care a ajuns de la DIICOT la Parchetul Tribunalului Sibiu pentru niște îmbârligături imobiliare, dosar în care se spune că ar mai fi fost implicate și prima doamnă a țării dar și încă trei persoane. Doar că, ce să vezi? Tot în același an, dosarul a fost trimis de la DIICOT de la DNA, iar acolo… a murit.

Umblă vorba prin târg că cel care a reușit această performanță ar fi fost celebrul procuror Doru Tuluș. Oare ce-o fi primit la schimb omul legii ca să dea acel NUP care l-a scos pe Klaus Iohannis din toate problemele? La fel de bine primit de justiția din România ești și dacă te numești afacerist. Dar nu unul cinstit, pentru că pe aceștia îi numeri pe degete în țara asta, ci unul cu adevărat corupt, care știe cum se învârt banii negri pe degete. Că doar din acei bani îi plătește pe magistrați ca să le închidă gurile definitiv. Câte dosare ale are acum la activ Dumitru Puzdrea, penalul de la complexul Flora? Nu poate ști nimeni, pentru că dosarele excrocului se deschis extrem de repede, dar se închid și mai repede. E foamete mare, ăsta e adevărul, iar Puzdrea i-a învățat pe domnii polițiști, judecători și procurori să trăiască pe picior mare, așa că aceștia cum aud că Puzdrea și-a tăia degetul mic cum aleargă în turmă să rezolve problema urgent. Altfel, adio trai bun. Păi, nu știu ce mai bine lucrul acesta domnii procurori Oana Niță și Nistor? Nu sunt aceștia unii dintre personajele principale care au dat NUP-uri în dosare importante în care mafiotul a fost implicat? Cine nu ne crede, o poate trage puțin la răspundere și pe fosta șefă a DIICOT-ului, Alina Bica.

Bruneta e în temă cu alte dosare ale lui Dumitru Puzdrea care e clar pentru toată lumea că au primit aceleași NUP-uri. Dar cel mai mult a contribuit prietena Elenei Udrea la dosarul cel mai important din acest moment în care Puzdrea este implicat, cel de la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc în care el este acuzat că a distrus fabrica apoi a vândut-o bucată cu bucată. Acest dosar ține de ani buni și până în acest moment nu s-a ajuns la nici un rezultat. Păi nici nu are cum să se întâmple ceva pentru că se așteaptă doar un singur lucru: mușamalizarea. Și probabil că acest lucru s-ar fi întâmplat până acum dacă nu ar fi avut Bica pocinogul cu pușcăria și atunci s-au schimbat puțin datele problemei. Acum se pare că tot norocul lui Puzdrea se numește ofițerul DIICOT, Cristian Vasilcău, cel care se ocupă de mult timp de îmbârligături. Acum nici Vasilcău nu e tâmpit ca să nu tragă de timp cât poate de mult, pentru că de aici vin banii cei mulți. Și pentru că am adus aminte de bani, ne putem da seama și singuri ce sume imense a încasat ordinarul de Vasilcău, dacă a avut tupeul incredibil de a fura chiar și o parte din sacii care urmau să fie predați expertului DIICOT pentru verificare.

Unde sunt sacii acum? E o întrebare care cu siguranță că nu-și va găsi răspunsul. Cel puțin deocamdată. În plus, tot Vasilcău a arătat că ceea ce spunem noi este 100% real. Cu puțin timp în urmă când trebuiau audiați și ultimii martori în acest dosar, ofițerul și-a pus coada pe spinare și a dispărut în concediu. Unde? La Londra. Pentru cât timp? Evident cât a dorit Puzdrea. Ce putem înțelege din asta? Că acolo, la Londra unde nu e exclus să nu fi ajuns și Puzdrea în persoană s-au pus la cale alte planuri diabolice așa cum le stă în caracter celor doi să procedeze. Puzdrea a cam început să tremure de frică. Se pare că cineva i-a dat de veste că i se cam apropie sfârșitul, așa că încearcă din răsputeri să scoată ultimul as din mânecă și să rezolve ultimele probleme pe care el spune că le are. Noi zicem că de abia acum va veni începutul sfârșitului pentru Dumitru Puzdrea. Să nu uităm că tot de când a fost informat că i se pregătește ceva, Puzdrea face slalom ca disperatul între România și Germania, Israel, SUA și Dubai unde are conturi deschise. De ce?

Pentru că schimbă mereu mălaiul dintr-un cont într-altul. Vrea cu orice chip să se piardă urma banilor. Mai mult decât atât, la Dubai se zvonește că Puzdea are o sumă imensă de bani care e pusă pe numele lui Dorin Cocoș. Cum fostul soț al blondei din Turism știm cu toții ce probleme imense are, vă dați seama cât de tare îi tremură izmenele falsului patron al complexului Flora. Domnule Puzdrea nu știm ce vreți să faceți, dar un lucru e cert: puteți să încercați să schimbați și mișcarea pământului, finalul pentru dumneavoastră e același: nu veți scăpa. Am mai spus-o de câteva ori și o repetăm. Așa cum nu există crimă perfectă, nici un afacerist spurcat ca dumneavoastră nu va rămâne nepedepsit. Chiar nu înțelegeți că sunteți doar un personaj tolerat de mai marii țării? Când nu vor mai avea nevoie de banii sau serviciile dumneavoastră, nu veți prezenta nici un interes în fața lor. Și atunci veți fi distrus. Fără posibilitatea de întoarcere în lumea normală…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *