Va fi un dezastru!

noiembrie 2, 2015

Cine credeți că-și face cea mai mare reclamă la unul la RTV, televiziunea unui mare mafiot al zilelor noastre, Sebastian Ghiță? Chiar Apa Nova. Și nu un spot de câteva zeci de secunde, ci un material de vreo jumătate de oră, în care un personaj cu voce sinistră afirma cât de profesioniști sunt cei de la instituția patronată de francezul Bruno Roche, expertul în dat și primit șpăgi. Dacă sunt atât de corecți și nu dau greș niciodată, așa cum anunță acum pe tv, cine-i reține să ia măsuri drastice în ceea ce privește situația de la complexul Flora? Șpaga cumva?

Profesionalismul e în floare…

Ziua de 1 noiembrie trebuie notată în calendar, drept una în care cei de la Apa Nova și-au arătat tupeul și nesimțirea mai ceva ca altădată. Motivul? S-au apucat să-și facă reclamă la televiziunea patronată de excrocul Sebastian Ghiță. Și nu orice fel de reclamă, ci una pe care dacă o asculți, mai ai puțin și juri că nici o altă instituție nu e mai mare și mai tare ca Apa Nova. Ce ne-au auzit urechile? Că societatea este dotată cu cele mai incredibile tehnologii pe care evident că nu le pot mânui decât persoane angajate extrem de responsabile. În plus, spunea vocea de la televizor cu un patriotism ieșit din comun că din categoria asta a celor care nu greșesc fac parte și cei de la departamentul call center al societății Apa Nova, care au ajuns să știe atât de mult că rezolvă chiar și cele mai imposibile situații de pe fotoliul în care lucrează. Chiar așa domnilor reprezentanți ai Apei Nova? Să vă amintim că în cele mai selecte cartiere din Capitală, apa curge doar când doriți dumneavoastră? Să vă spunem și faptul că nimeni nu se deplasează măcar să vadă despre ce este vorba, darămite să reglementeze și situația? Să ne gândim cât de obraznice sunt la telefon doamnele acelea de la departamentul call-center pe care le ridicați atât de mult în slăvi? V-ați gândit cumva că lună de lună bucureșteanul scoate din buzunar sume incredibile pentru o factură de apă, în condițiile în care, după cum spuneam acesta se spală la lighean, o dată pe săptămână? Aceste lucruri de ce nu le spuneți la televizor? Pentru că le știm noi sau pentru că vă e frică că s-ar putea să se iște o adevărată revoluție?

 

 

bucuresti la un pas de catastrofa

 

Cum consumă mafiotul de la Flora apă când el nu are contract cu instituția?

Ce știți de situația dezastruoasă de la complexul Flora? Cum este posibil ca ordinarul afacerist Dumitru Puzdrea să consume apă de la instituția pe care o lăudați atât de mult, în condițiile în care el nu a avut niciodată vreun contract cu societatea? S-a gândit cineva vreodată că bucureștenii sunt obligați să plătească pentru acest nenorocit? Cum a reușit să facă așa ceva? A dat o șpagă uriașă unor muncitori evident tot de la Apa Nova care au umblat la niște conducte. Și situația asta este din anii 90, nu de ieri, de azi. Oare poate contoriza cineva câți metri cubi de apă s-au scurs pentru că vrea Puzdrea? Să ne gândim doar la câte zeci de mașini se spală zilnic la Flora, de când acest om diabolic și-a deschis acolo și o spălătorie auto, evident fără să aibă nici un fel de acte. Dar cum nici complexul Flora nu funcționează pe baza vreunei autorizații, nu ne miră nimic. E clar pentru toată lumea că dacă la service-ul și spălătoria auto a lui Puzdrea se repară mașinile ofițerilor secției 2 poliție, a primarilor și reprezentanților Primăriei Capitalei, a judecătorilor și procurorilor care uită că Puzdrea e anchetat pentru fapte grave, tot acolo vin și cei de la Apa Nova. Că dacă e bătaie de joc, atunci să fie până la capăt! Poate se întreabă cineva de ce nu a intervenit Primăria Capitalei. Când era primar Lis? Sau Băsescu? Sau acum, pe vremea lui Sorin Oprescu? Cum să facă ei un asemenea gest, când îi mănâncă lui Puzdrea din mână? Când se plimbă pe banii lui în cele mai luxoase locuri din lume? Când Băsescu a luat o șpagă de 4 milioane de dolari de la Puzdrea ca să-i semneze niște hârtii fără de care acesta nu ar fi putut să devină falsul proprietar al terenului? Când Lis primește și acum rentă lunară pentru tot restul vieții ca să nu spună ce știe vizavi de construcția ilegală ridicată de Puzdrea peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă?

Va fi un dezastru!

Și pentru că am adus aminte de această clădire, vă spunem doar atât domnilor reprezentanți de la Apa Nova: să vă fie rușine, nesimțiților și indolenților! Ați știut de la bun început ce a făcut Puzdrea, dar v-au plăcut banii lui negri. Nu v-ați gândit nici o secundă că din cauza acestei clădiri pot muri oameni nevinovați și chiar se poate șterge efectiv Bucureștiul de pe fața pământului. Ați mers pe burtă, jivinelor, în speranța că nimeni nu va descoperi adevărul și acum ieșiți la televizor și spuneți că oricând, la orice oră, orice avarie va putea fi rezolvată cât ai bate din palme. Și avaria de la complexul Flora care bate la ușă, întrucât cutremurele se țin lanț și amenință o catastrofă? Nu ați înțeles nici în cel de-al 12-lea ceas că în acele momente, nici o echipă, oricât de deșteaptă ar fi ea și oricât de mult ar dori să facă bine nu va putea interveni? Ce spuneți domnule Roche de situația asta pe care ați recunoscut-o cu ani în urmă când ați dat o declarație oficială în care ați spus singur cât de grav a fost încălcată Legea Apelor? Acum vă dați la fund? Nu vă ajunge scandalul pe care îl aveți în spate? Nici acum nu sunteți în stare să luați atitudine? Vă e frică că s-ar descoperi tot adevărul? Acesta se știe, domnule Bruno Roche, stă scris în foile îngălbenite de vreme depuse la dosare de fostul asociat al lui Puzdrea, arhitectul Năstase Cătălin, singurul om care anunță de ani buni tragedia care se apropie cu pași repezi de noi. Doar că justiția a pus acele dosare la adăpos, dar asta nu înseamnă că procurorii și judecătorii nu sunt informați. Să vă iasă din cap acest gând. Toți au știut, derbedeilor, dar vă rugați zi și noapte să nu se afle cât ați furat și câtă mită v-ați îndesat în buzunare. Dacă în urma incendiului petrecut cu doar trei zile în urmă la clubul care a omorât 30 de oameni și a băgat în spital alte 200 de persoane s-ar fi aflat, domnule Puzdrea și fetele dumneavoastră, ce ați fi simțit? V-ați fi gândit vreo secundă că din cauza dumneavoastră alte sute de mame e posibil să-și plângă copiii, blestemând momentul în care ați apărut pe lume? Poate că nu e timpul pierdut să recunoașteți domnule Puzdrea cine sunteți. Deși, avem senzația că nimeni nu vă poate schimba vreodată caracterul infect…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *