Va pierde Gabriel Oprea totul în politică?

ianuarie 20, 2016

În ultima perioadă zvonurile că Gabriel Oprea va fi pus la pământ sunt la mare căutare. Acum a venit şi rândul lui Stelian Tănase să-l facă KO pe fostul ministru. Iată ce scrie acesta pe blogul său: „L-am văzut întîmplător la o televiziune pe liderul UNPR. Era cam stingherit. Normal, e-n în joc capul lui.

Cariera lui de şef de partid, de protagonist al vieții politice. Acum partida de poker pe care o joacă de atâta vreme ca pescuitor în ape tulburi în fine are o miză. Potul este chiar el. Capul lui Oprea – pe o tavă şi tavă este servită la masa PSD. D-aia Oprea a vorbit fără obişnuita lui aroganţă, de sus. A fost spăşit şi defensiv în faţa unui parter de jurnalişti. A spus un text învăţat pe dinafară, căutându-şi cuvintele în memorie. A privit mult tavanul aşteptând inspiraţia. Nu a privit pe nimeni în ochi. Cert, nu s-a simțit confortabil. Optimismul afişat în atâtea ocazii a lipsit complet.

Momentul a fost ales anume pentru a trimite un mesaj şi a pune presiune pe liderii PSD. Azi se decide între pesedişti la vârf dacă partidul merge singur sau împreună cu generalul şi oamenii lui în alegerile care se apropie. UNPR cere la afacerea asta zece procente din totalul listelor.Ideea  că dacă PSD refuză aranjamentul, UNPR să obţină de unul singur direct de la alegători voturi de zece procente. Vrabia Mihai Vitezu! Aşa ceva e nerealizabil. UNPR singur va fi călcat in picioare de electorat. E sortit dispariţiei, va deveni partid extraparlamentar. Şi se va dizolva”.  Oare să fie adevărat că UNPR-ul se află într-o criză profundă? Să se fi întâmplat asta şi din cauza imaginii deplorabile a genralului Oprea, care s-a şifonat grav de când cu moartea motociclistului care i-a deschis acestuia coloana oficială? Să nu mai intre UNPR la alegerile din toamnă? Suntem tare curioşi cine va poate răspunde la aceste întrebări.
Vlad Ţepeş

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *