Vaduva lui Sergiu Nicolaescu nu prea scoate bani cu gradinita! In 2015, profitul afacerii sale a fost derizoriu

iulie 24, 2016

Dana, femeia care a stat alaturi de regizorul Sergiu Nicolaescu in ultimii ani de viata ai acestuia, nu castiga nimic din afacerea cu gradinita privata.
Dana, vaduva lui Sergiu Nicolaescu, nu pare sa se descurce pe cont propriu dupa moartea celebrului regizor, care era cu 46 de ani mai in varsta decat ea. Ea este asociata, impreuna cu o amica, la o gradinita privata din Bucuresti, dar datele financiare ale firmei sunt modeste. Astfel, conform datelor de la Ministerul de Finante, gradinita a adus un profit de doar 2.286 de lei in 2015, cu mult mai putin decat cel inregistrat in 2014, de 18.321 de lei.
Vaduva lui Nicolaescu nu se poate baza, asadar, pe aceasta afacere, ci, mai degraba, pe mostenirea lasata de regizor. Conform presei, Dana Nicolaescu a mostenit doua case in Bucuresti si una la 2 Mai, niste terenuri, conturi (420.000 lei, 250.000 euro, 42.000 dolari) si obiectele de arta a lui Sergiu Nicolaescu, precum si drepturile de autor ale acestuia, care sunt de cateva zeci de mii de euro pe an.

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *