Victor Ponta intervine în scandalul arhivelor SIPA: Ce spune despre dezvăluirile Danei Gârbovan

mai 19, 2017

Fostul premier, Victor Ponta intervine în scandalul momentului. Arhivele SIPA au cutremurat atât lumea politică, dar şi cea a judecătorilor. Dana Gârbovan, şefa UNJR a dezvăluit că fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei ar fi spus că Ponta este şantajabil cu ajutorul SIPA.

Ponta nu rămâne dator şi anunţă că o crede pe Gârbovan, dar lansează un atac extrem de dur la adresa unuia dintre marii săi duşmani politici, Monica Macovei. Mai mult, Ponta spune că Macovei nu l-a şantajat niciodată. „Evident ca o cred pe Doamna Garbovan ca spune adevarul – este o judecatoare care a dovedit de fiecare data ca are curaj si coloana vertebrala.

Si nici nu ma mira ca Monica Macovei ( o persoana care a activat si a ramas pana azi cu mentalitatea si manifestarile sale de procuror comunist stalinist) s-a gandit sa foloseasca Arhiva SIPA pentru santaj! Nu stiu daca a facut acest lucru – dar trebuie cercetat si aflat cat mai repede / ca sa vedem daca aceasta este explicatia pentru atatea decizii ilegale si abuzive date de anumiti procurori si judecatori. Pe mine nu m-a santajat niciodata Macovei sau altcineva vreodata cu ceva din Arhiva SIPA / dupa episodul „Norica Nicolai” mi-am cerut mapa profesionala de la Parchetul General si am facut-o publica nefiind nimic special in aceasta”, a tunat Ponta pe facebook.

Şi asta nu e tot. Ponta lansează noi acuzaţii la adresa lui Macovei, dar şi pentru judecătorul Cristian Dănileţ. „Eu am plecat din magistratura in 2001 / si dupa 2005 pana azi am fost unul din cei mai virulenti critici ai actiunilor si abuzurilor comise de Macovei / haideti insa sa vedem cine a ramas si a activat in perioada dupa 2005-2006 cand „Echipa Macovei – Danilet” a avut acces la Arhiva; si cine putea fi santajat atunci. Cu cat sunt mai vizibile si mai disperate eforturile unora de a nu desecretiza Arhiva cu atat mai mult incep sa cred ca este ceva foarte „putred” acolo!”, a încheiat Ponta.

Aprecieaza & recomanda:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *