• Fără categorie
  • 0

Victor Ponta, un nou atac la Guvernul Grindeanu: Ironii şi glume pe seama unor miniştri

mai 9, 2017

Fostul premier, Victor Ponta continuă conflictul de la distanţă şi ironiile la adresa Guvernului Sorin Grindeanu. E un adevărat război rece, iar Ponta nu ratează niciun moment să îi taxeze pe cei din Executiv. Ultima postare pe facebook a actualului deputat se referă o problemă de la aeroportul Otopeni. Nici preşedintele Klaus Iohannis nu a scăpat de vorbele grele ale lui Ponta.

“Maine soseste in Romania Presedintele Comisiei Europene – Dl Jean Claude Juncker. Si eu am o solicitare concreta pt Domnia sa!

Scara rulanta pe care am fotografiat-o azi este practic “poarta de intrare” in Romania la Aeroportul Otopeni – locul prin care milioane de romani si straini trec obligatoriu . Este nefunctionala din luna Octombrie ( cel putin)!!! De atunci s-au schimbat si Guverne, si ministrii si parlamentarii – doar scara rulanta nu se sinchiseste sa mearga.

Dincolo de aspectul penibil pt Romania “europeana” ma doare sufletul cand vad oameni in varsta care trebuie sa urce cu bagaje in spinare pana ajung la nelipsita si inevitabila coada infernala de la Pasapoarte ( bine ca o sa angajam 32.000 de consultanti fiscali pentru impozitul lui “Peste Prajit” dar nu reusim sa mai angajam 50 de ofiteri de Politie de Frontiera sa ne scuteasca de umilinta) .

Joi la Parlament o sa merg la Dl Juncker sa il rog sa vorbeasca cu Dl Iohannis care sa vorbeasca cu Dl Grindeanu care sa vorbeasca cu Ministrul Transporturilor ( nu stiu cum il cheama) care sa vorbeasca cu seful lui de cabinet pe care tocmai l-a numit sef la Aeroportul Otopeni ( pe criterii de “competenta” categoric) sa repare scara rulanta . Nu de tot – doar pana pleaca Dl Juncker !!! Daca nu reuseste nici Juncker atunci o sa il rog pe Dl Trump! Apoi pe Angela Merkel si chiar pe Macron ( chiar daca nu prea au ei drum prin Romania )! Pana atunci urcam scara cu desaga in spinare – “Pas cu Pas”!!!”, a tunat Ponta pe facebook.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *