• Fără categorie
  • 0

Victor Ponta:Traian Băsescu pe scena politică reprezintă “un cancer” pentru România

ianuarie 26, 2016

Ascensiunea Mișcării Populare și a lui Traian Băsescu pe scena politică reprezintă “un cancer” pentru România, a declarat fostul premier Victor Ponta.

“Un cancer pentru România care, în loc să-l extirpăm, îi dăm vitamine. Nu vedeți că ba e anti-musulman, ba e antieuropean, ba se luptă cu Moldova, ba vrea să ni-l aducă pe Voronin președinte, deci un cancer. (…) Scuzați-mă, pentru domnul Băsescu domnul Iohannis este un sac de box ideal, doar căciula mai lipsea”, a declarat luni Ponta, într-un interviu la DC News.

În același timp, Victor Ponta îi vede pe Călin Popescu-Tăriceanu și pe Traian Băsescu, alături de partidele lor, ca reprezentând Opoziția la actuala guvernare.

În ce-l privește pe Liviu Dragnea, Ponta declarat luni că, în opinia sa, președintele PSD, este nevinovat în dosarul “Referendumul”, iar în cazul în care se va ajunge la o condamnare definitivă a lui Dragnea, decizia în privința rămânerii la șefia partidului îi aparține acestuia și PSD.

“Aceasta este doar decizia domniei sale și a PSD. Vreau să vă asigur că nu aștept, Doamne ferește, să pățească ceva rău Dragnea să-i iau eu locul. Nici vorbă de așa ceva”, a susținut Ponta.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *