• Fără categorie
  • 0

Victoraș o apără pe Lenuța

februarie 25, 2015

În România se poate orice. Dacă în plină campanie electorală Victor Ponta mai avea puțin și se lua de păr cu Elena Udrea, evident pentru a crea un spectacol prost, care a nu a fost gustat de data aceasta de nici unul dintre români, acum premierul României îi ia partea blondei din Turism.

Așa că Ponta a avut grijă să transmită un mesaj foarte clar procurorilor de la DNA: să se facă diferență între politicienii care au încălcat legea și cei care au luat o decizie de oportunitate politică. De ce vin aceste declarații ale lui Victor Ponta tocmai acum, după ce DNA-ul l-a luat pe cumnatul său pentru niște furtuni strigătoare la Cer?

Păi dacă tot este atât de corect prim-ministrul României, ce a făcut până acum de a tăcut mâlc? Sau poate o fi băut din același pahar cu Traian Băsescu și s-o fi luat… muțenia. Dar uite că ambii bărbați au ieșit acum la rampă să o apere pe Lenuța din Pleșcoi. Oare le-o fi frică acestor doi domni că se poate supăra doamna rău de tot și ținând cont că nu prea mai are nimic de pierdut, va face o ultimă declarație prin care să-i rezolve pe toți șmecherașii?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *