VIDEO Florin Iordache aruncă ‘BOMBA’: ‘Klaus Iohannis a fost DEZINFORMAT de informatorii şi consilierii săi’

iunie 12, 2018

Preşedintele Comisiei speciale pentru legile justiţiei, Florin Iordache, a susținut marți că legile Justiției au beneficiat de ”cea mai largă şi transparentă dezbatere care a existat” și că cei care l-au informat pe preşedinte nu s-au documentat suficient, scrie Mediafax.

“Preşedintele, ca de obicei, cred că cei care l-au informat sau consilierii dumnealui nu au urmărit transmisiile live, cred că dumnealor nu au observat şi nu s-au documentat suficient. Eu am spus un lucru Comisiei de la Veneţia, sunt de 20 de ani în Parlament, a fost cea mai largă şi cea mai transparentă dezbatere care a existat, niciunul dintre amendamentele depuse nu a fost să nu fie asumat. Că nu au fost adoptate asta e altceva, dar toate amendamentele depuse, fie că au venit din partea CSM, fie că au venit din partea asociaţiilor profesionale, fie că au venit din partea Parchetului General sau a Ministerului Justiţiei, toate amendamentele au fost supuse discuţiei”, a declarat Florin Iordache.

 

El a menționat că, inițial, erau câteva zeci de articole vizate spre a fi modificate, Comisia pentru legile Justiției a modificat, în final, ”câteva sute de articole”.

Președintele Klaus Iohannis a acuzat, marți, dezbaterea ”prost condusă și netransparentă” la legile justiției din Parlament.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *