• Fără categorie
  • 0

Vladimir Putin:Trebuie să lăsăm la o parte toate disputele și divergențele

decembrie 4, 2015

În discursul său anual către Adunarea Federală și Consiliul Federației, președintele rus, Vladimir Putin, a făcut un nou apel prin care Rusia invită din nou comunitatea internațională să creeze un front antiterorist unic, relatează RIA Novosti, potrivit Agerpres.

‘Trebuie să lăsăm la o parte toate disputele și divergențele, să ne strângem într-un pumn puternic, formând un front unic anterorist, care să funcționeze în baza dreptului internațional și sub auspiciile Organizației Națiunilor Unite’, a îndemnat președintele rus.

Putin s-a declarat convins că o țară nu poate învinge de una singură terorismul internațional. ‘Terorismul internațional nu poate fi învins prin forța unei singure țări. Mai ales în condițiile când granițele sunt practic deschise, iar lumea se confruntă cu o nouă migrație a popoarelor’, a spus șeful statului rus, citat de TASS.

Potrivit liderului rus, situația este agravată de sprijinul financiar constant obținut de către teroriști.

‘Amenințarea teroristă este în creștere’, a constatat președintele, trecând în revistă zonele cu probleme, unde teroriștii controlează vaste regiuni.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *