Vrem demisia primarilor incompetenţi! Vrem să se afle adevărul despre ilegalităţile lui Dumitru Puzdrea!

noiembrie 4, 2015

Astăzi s-au încheiat cele trei zile de doliu naţional. Atât a fost în stare România să facă pentru cele 31 de suflete care au plecat de lângă noi şi alte aproape 200 care stau pe paturile de spital, aşteptând ca cineva să facă o minune. Dar dacă vom sta mereu cu mâinile încrucişate, aşteptând mereu o minune, vom ajunge mai rău decât suntem acum. Iar dacă nu-i vom distruge şandramaua nenorocitului Dumitru Puzdrea, vom asista la cel mai mare dezastru pe care l-a avut Bucureştiul vreodată!

Edilii, ruşinea ţării

Da, vrem demisia lui Victor Ponta. Şi a vicepremierului Gabriel Oprea. Şi a primarului Piedone. Şi pedepsirea aşa cum scrie la carte a tuturor primarilor care au stat ani de zile pe scaunul cald şi moale de la Primăria Capitalei. Vrem să plătească Traian Băsescu pentru toate retrocedările ilegale pe care le-a făcut, să simtă pe pielea lui cum este să laşi oameni nevinovaţi în stradă, să înţeleagă că mita de 4 milioane de dolari pe care a luat-o de la afaceristul corupt Dumitru Puzdrea a-i înlesni acestuia intrarea pe terenul de la Flora nu trebuie tratată ca pe o glumă. Vrem arestarea celor trei nenorociţi care patronează clubul Colectiv unde au ars de vii copii care aveau o viaţă înainte, dar ordinarii din sistemul românesc le-au curmat-o. Vrem ca judecătorii şi procurorii corupţi să se întindă de acum încolo cât îi ţine plapuma, nu să sfideze totul în jurul lor, considerându-se buricul pământului. Nimeni nu e mai mai presus de lege şi toţi suntem egali în faţa lui Dumnezeu. Vrem să plătească acest domn primar al sectorului 4, care s-a scuturat ca dracul de tămâie, afirmând că el nu are nici o treabă cu tot ce s-a întâmplat. Nu cumva primăria pe care el o conduce cu atâta aplomb a fost chiar cea care a dat avizul de funcţionare al acelui club nenorocit? Nu cumva tot în acel club a mai fost un incendiu acum câtva timp, care s-a muşamalizat? Ce aşteaptă domnul Piedone ale cărui case s-au extins până în comuna Bragadiru, unde deţine o stradă întreagă? Să fie şters cu buretele şi acest incident? Vrem să ştim cât mai repede cu putinţă în ce stadiu de află cercetările pe care spunea procurorul general al României, Tiberiu Niţu că le-a început, promiţându-ne de data aceasta transparenţă. Vrem să ştim totul, ne-am săturat de minciunile ordinare pe care le înghiţim de 25 de ani!

Să plătească Lis şi Oprescu!

Vrem să fie adus în piaţa mare bătrânul Viorel Lis, nenorocitul ăla care a ştiut absolut tot despre dedesubturile afacerii lui Dumitru Puzdrea de la complexul Flora, dar pentru că a primit sute de mii de dolari şi premiat cu o rentă pentru toată viaţa face pe amnezicul! De ce n-ai dărâmat nesimţitule complexul Flora atunci când tu, păcănelule ai dat legea în care spuneai că toate clădirile ridicate ilegal vor fi şterse de pe faţa pământului? De ce ai mai făcut circul în faţa complexului, aducând buldozere şi camere de luat vederi ca să imortalizeze momentul gloriei tale? N-ai înţeles că ai arătat atunci, pe faţă, cât eşti de şpăgar? Şi acum ai tupeul ordinar să spui că vrei să candidezi din nou la Primăria Capitalei? De ce? Pentru că mai ai câţiva ani de trăit şi trebuie să furi până la sfârşitul vieţii? Pentru că şti că te poţi reorienta din nou către complexul Flora, cea mai bună vacă de muls în acest moment? Porţi o vină incredibilă, Viorel Lis pe umerii domniei tale dar faci pe prostul, pentru că-ţi merge. Oare cum poţi dormi noaptea cu capul pe pernă, ştiind câte afaceri ai distrus nu pentru că oamenii ar fi greşit cu ceva ci pentru că nu ţi-au dat şpaga pe care o doreai, în schimb ce nemernicul Puzdrea continuă să desfăşoare o activitate pe un teren care nu-i va aparţine niciodată? Oare ce-o fi simţit domnul Oprescu, cel votat de două ori de puzderia de oameni care au ieşit să manifesteze în haosul ucigător al construcţiilor capcană neautorizate din Bucureşti? O fi avut vreo strângere de inimă sau el nu are aşa ceva? Oare mâna i-o fi tremurat vreodată doctorului când a primit şpaga dată de slugoii lui Puzdrea? O fi avut vreodată vreun minim de sinceritate cu el însuşi căci de noi nici nu poate fi vorba în care se să gândească că Bucureştiul poate muri din cauza clădirii acestui şobolan pe care a pus-o direct peste cele două magistrale care ne aprovizionează cu apă? Domnule Iohannis, dacă un simplu incendiu a cutremurat Bucureştiul, vă daţi seama ce poate face un dezastru natural din cauza faptelor murdare ale mafiotului de la Flora? Puteţi face ceva să opriţi măcelul care bate la uşă? Sunteţi în stare să demonstraţi că sunteţi mai mult decât omul lui Băsescu, aşa cum spune lumea? Sau, dacă vi se va ivi ocazia, va accepta şi domnia sa darurile nepreţuite puse la bătaie neîntrerupt de Dumitru Puzdrea? Să ne ferim de valul nelegiuitului Dumitru Puzdrea. Nu mai suportăm incompetenţa şi impostura autorităţilor române acoperite de hârtiile verzi ale lui Puzdrea. Pentru că la final acestea vor fi autorii morali ai dezastrului pe care-l pregăteşte mafiotul. De aceea trebuie să-i măturăm pe toţi cei care îşi imaginează că pot continua să ne sfideze continuând să ia şpagă de la acest ucigaş, folosindu-şi avantajele funcţiilor în interes personal. Şi odată cu ei, să dispară pentru totdeauna dinastia Puzdrea!

 

Vlad Ţepeş

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *