Vrem să se facă dreptate! Puzdrea trebuie să plătească pentru tentativele de omor pe care le are la activ!

iulie 29, 2015

 

 

Câte tentative de omor are mafiotul Dumitru Puzdrea la activ? Nimeni nu poate ști. Și asta pentru că, pe cât de multe sunt, pe atât de repede sunt mușamalizate de amicii săi din poliție și justiție. Două dintre acestea însă sunt deja cunoscute dar nu pentru anchetatorii DNA sau DIICOT.

Și tare suntem curioși să știm dacă nu cumva printre domnii anchetatori de acolo, care se bat de mult ori cu pumnul în piept că sunt cei mai adevărați profesioniști, nu se ascund și câțiva prieteni la cataramă cu excrocul de la complexul Flora. Dar uleiul va ieși întotdeauna la suprafață, chiar dacă uneori mai târziu… Pe cine a vrut Puzdrea să omoare? Prima persoană pe lista sa a fost chiar arhitectul Năstase Cătălin, fostul său asociat de la complexul Flora. Un om de o corectitudine cum rar mai poți întâlni în ziua de astăzi, cinstit și cu mare frică de Dumnezeu. Lucruri care l-au făcut să fie respectat de toți cei care au avut norocul să îl cunoască. A uitat excrocul de Puzdrea că nimic nu s-ar fi putut întâmpla la complexul Flora fără munca, banii și relațiile arhitectului Năstase. Când nenorocitul s-a văzut cu sacii în căruță iar complexul devenise unul dintre cele mai căutate din țară, atunci s-a gândit că trebuie să acționeze și să-i facă viața arhitectului un chin.

De ce atunci? Pentru că arhitectul Năstase începuse să-și dea seama cine este cu adevărat acest Dumitru Puzdrea și cu se ocupă el, așa că brusc a devenit un ghimpe în coasta lui. Ce-a urmat e greu de spus în cuvinte, pentru că durerea se simte. Iar tragedia lui Năstase Cătălin o știe cu adevărat doar cel care a trăit-o. Restul sunt doar vorbe… Pentru început excrocul i-a făurit un fals dosar de terorism, apoi s-a pus de acord cu spurcații din poliție și într-o noapte arhitectul s-a trezit cu o trupă de mascați acasă, terorizându-i familia. Nu vă gândiți cumva că măcar aceștia au fost inspirați să aibă vreun mandat de percheziție… Nicidecum. Și de fapt cine să dea acel mandat? Șefii lor mituiți până în măduva oaselor. Ce căutau mascații? Să-l distrugă psihic pe arhitectul Năstase și să găsească acțiunile pe care acesta le are și în acest moment la complexul Flora. Ordinele lui Puzdrea nu sunt niciodată comentate din câte se vede, ci doar duse la îndeplinire. Înspăimântat, arhitectul se va îmbolnăvi grav de inimă și va fi chiar la un pas să-și piardă viața.

Credeți că Dumitru Puzdrea a fost impresionat de ceea ce a făcut? Mai rău. A turbat de furie și s-a răzbunat și pe frații lui Năstase Cătălin, oameni cinstiți care dețineau în incinta complexului Flora un lanț de restaurante de pe urma căruia evident că tot Puzdrea și-a umplut buzunarele. Și, pentru că nu au vrut să-și trădeze fratele, aceștia au fost la rândul lor aruncați din en-gros. Fără nici un fel de strângere de inimă. Dar nici acest lucru nu l-a îmblânzit pe mafiot, care a jucat ultima carte. A angajat un ucigaș de meserie care trebuia pentru suma imensă pe care a primit-o să-și ducă la îndeplinire misiunea: acela de a-l scoate din cărți pe Năstase Cătălin, ucigându-l cu sânge rece. Dar, nu se știe din ce motive, ucigașul n-a făcut-o. Ba mai mult, a venit singur la ușa arhitectului și i-a povestit cu lux de amănunte ce îi ordonase Puzdrea. Unde sunt polițiștii care ar fi trebuit să facă dreptate în acest caz? Probabil în vreun concediu prin locuri exotice trimiși de Puzdrea, pe banii lui bineînțeles, ca răsplată că au ascuns dovezile care spun că e un criminal? Prima tentativă de omor fusese rezolvată.

Puzdrea putea să pună la cale un alt omor. Și a făcut-o. A împușcat fără nici un fel de scrupule doi bărbați, care necunoscându-l pe mafiot au parcat mașina în fața casei sale din Sinaia, urmând să intre în restaurantul din apropiere să mănânce. Doar că nu au mai apucat, Puzdrea a fost mai rapid decât ei. Ce s-a întâmplat cu dosarul? A primit un NUP normal, că doar nu erau judecătorii care au dat verdictul să facă altceva decât au promis, că doar nu se găsește un sponsor atât de darnic ca Dumitru Puzdrea la orice pas. Se pare însă că un omor i-a reușit din plin lui Puzdrea. Și chiar dacă nimeni nu a reușit până acum să dezlege misterul morții lui Dumitru Tinu, fostul director al cotidianului Adevărul, un lucru e cert: a fost un dușman al lui Puzdrea, deci în viziune acestuia trebuia să dispară. Și a dispărut, a trecut la cele veșnice. Iar Puzdrea, la auzul veștii morții sale, s-a dat singur de gol, deschizând sticle de șampanie, țopăind în biroul său și exclamând cât îl ținea gura: Am mai scăpat de încă unul! Dar ce credeți domnule Puzdrea că noi nu vom scăpa de dumneavoastră? Că sunteți invincibil? Că ați reușit tocmai dumneavoastră să faceți crima perfectă? Ar fi bine să nu vă îmbătați cu apă rece. Pentru că, indiferent cât de mult timp va mai trece, pedeapsa care vi se pregătește e imensă…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *