Zeci de români, blocați pe un aeroport din Roma

aprilie 9, 2018

Operatorul aerian Ryanair îşi cere scuze pentru faptul că zeci de români au rămas blocaţi pe Aeroportul din Roma, cerându-le păgubiţilor să semneze o petiţie.

“Acest zbor din Roma Ciampino către Bucureşti (8 aprilie) a fost anulat din cauza grevei controlorilor de trafic francezi. Toţ clienţii afectaţi au fost informaţi prin SMS şi email cu privire la această anulare, dar şi despre opţiunile disponibile – o rambursare completă a costului biletului/biletelor, reprogramare gratuită pentru următorul zbor disponibil sau un transfer gratuit pe un zbor alternativ. Ne prezentăm scuze sincere pentru anularea acestui zbor, cauzată de greva controlorilor de trafic francezi, şi încurajăm toţi clienţii să semneze petiţia A4E, Keep Europe’s Skies Open”, se arată în comunicatul RyanAir.

Zeci de români au rămas blocaţi pe Aeroportul Ciampino din Roma, în prima zi de Paşte, după ce cursa RyanAir care trebuia să îi aducă acasă a fost anulată, iar unii dintre ei au fost reprogramaţi pentru curse de miercuri, joi sau vineri.   Oamenii spun că, însă, compania s-a oferit să le achite doar o noapte de cazare.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *