• Fără categorie
  • 0

Zgonea dorește să construiască o echipă puternică în jurul lui Liviu Dragnea

septembrie 25, 2015

Președintele Camerei Deputaților , Valeriu Zgonea, a anunțat că îl susține pe Liviu Dragnea în cazul în care acesta ar candida pentru șefia partidului, iar dacă se va aduce în discuție o eventuală candidatură a sa la funcția de președinte executiv al PSD, va anunța.

“Eu sunt un membru al partidului, un soldat loial al PSD, încercând să îmi fac treaba acolo unde PSD mi-a stabilit activitatea. Dacă va fi o discuție despre această temă (candidatura sa la funcția de președinte executiv — n.r.) o voi spune. I-am spus colegului meu Liviu Dragnea, în momentul în care președintele partidului și prim-ministrul și-a dat demisia, că îl voi susține pentru această candidatură dacă va dori să candideze pentru funcția de președinte al partidului. Este omul cu cea mai multă experiență în acest moment în partid, un bun cunoscător al organizațiilor locale, și să nu uităm că a fost al doilea ca putere în partid în ultimii 10 ani”, a mai declarat Zgonea înaintea începerii Conferinței Naționale extraordinare a Organizației Pensionarilor Social-Democrați, de la Palatul Parlamentului.

Zgonea dorește să construiască o echipă puternică în jurul lui Liviu Dragnea, în cazul în care acesta își va anunța candidatura: “În acest moment sunt concentrat pentru a construi în jurul lui Liviu Dragnea, pe care îl susțin și care sper să își anunțe candidatura, o echipă care să fie performantă și care să creeze anumite politici publice în interesul cetățeanului”

Zgonea a mai declarat și faptul că dacă va veni în discuție să candideze pentru o funcție în partid, în primul rând va cere votul organizației PSD Dolj, locul de a plecat.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *