Zgonea:sunt foarte multe femei social democrate care pot aspira la această funcţie

septembrie 9, 2015

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat marţi seara, în direct la TVR1, că îşi doreşte ca în 2016 Primăria generală a Capitalei să fie condusă de o femeie social-democrată.

“Eu mi-aş dori foarte mult ca în 2016 să avem la conducerea Capitalei o femeie social democrată. Avem, în societate 51 la sută femei. Dar când este vorba de demnităţi şi funcţii publice, avem prea puţine femei implicate. O femeie aduce credibilitate, aduce calm mai mult, aduce luciditate mai multă într-o funcţie, aşa cum aduce şi într-o familie, aduce echilibru“, a spus liderul PSD.

Valeriu Zgonea a precizat că “sunt foarte multe femei social democrate care pot aspira la această funcţie”, însă nu a făcut vreo nominalizare în acest sens.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că dacă PSD nu va avea candidat propriu la Primăria Capitalei, atunci PSD nu se mai poate numi partid mare. Despre un posibil candidat sau care ar fi portretul candidatului social-democraţilor, aflaţi în această seară în emisiunea “Vorbeşte liber”.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *